Petőfi Sándor Általános Iskola

Év nevelő-oktató munkát segítő munkatársa

A Kecskeméti Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola dísztermében rendezte meg tanévzáró ünnepségét a Kecskeméti Tankerületi Központ 2022. július 1-jén. Ekkor adták át az „Év pedagógusa” és az „Év nevelő-oktató munkát segítő munkatársa” díjakat, valamint elbúcsúztatták a nyugdíjba vonuló intézményvezetőket. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy intézményünk karbantartója is a kitüntetettek között van.

Mészáros István az iskolai élet meghatározó alakja, aki több mint 20 éve áll az intézmény szolgálatában. Példamutató munkájával és a munkához való hozzáállásával közvetlenül és közvetve is hozzájárul gyermekeink jellemének formálásához.

Munkája során gyakorlati ismereteket ad át csemetéinknek. Szünetekben tanulóink az ő társaságát keresik, mert Pista bácsi kedves, türelmes, vidám, nyugodt, és mindenkihez van egy-egy jó szava. Naponta látjuk, hogy rendszeres munkája nyomán gyerekeink gondozott, szép zöld, biztonságos környezetben játszhatnak.

Iskolánk rendezvényeinek előkészítésében önként, örömmel segít a szervező pedagógusoknak. Munkaidején felül az iskolai élet bármely területén azonnal számíthatunk rá. Önzetlen segítőkészsége példaértékű.

Gratulálunk a díjhoz!

back to top